Μαθήματα

Με υπευθυνότητα και αγάπη για την πατρώα μας μουσική, παραδίδουμε ιδιαίτερα μαθήματα βυζαντινής μουσικής και ψαλτικής τέχνης

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Αναλαμβάνουμε

μαθητές όλων των επιπέδων

Αρχάριους Μαθητές

Προχωρημένους μαθητές σε οποιοδήποτε έτος σπουδών και αν βρίσκονται, από το Α’ έως και το Ε’ έτος

Εκμάθηση όλων των μελών που υπάρχουν στη Θεία Λατρεία

Προετοιμασία μαθητών για την απόκτηση Πτυχίου και Διπλώματος

Βαθιά επηρεασμένοι από την μουσική, την σύνθεση και τις διδαχές του μεγάλου εκκλησιαστικού συνθέτη Πέτρου του Γλυκέως η Μπερεκέτη (ακμή περ. 1680-1710/1715), έχουμε δομήσει αναλόγως τον κορμό της διδασκαλίας μας.

Τα μαθήματα είναι αυστηρά ατομικά (και όχι σε group) ώστε να πετυχαίνουμε την καλλίτερη αφομοίωση και τον καλλίτερο ρυθμό, ανάλογα με τον βαθμό αντίληψης του κάθε μαθητή.

Μας εμπιστεύονται

Μερικοί από τους ανθρώπους που βοηθήσαμε να γνωρίσουν την ψαλτική τέχνη και να πετύχουν τους στόχους τους

Καθηγητής είναι ο Διονύσιος Αθ. Σταματόπουλος, Λαμπαδάριος Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Πατρών, Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής (με βαθμό Άριστα) της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «ο Απόστολος Ανδρέας». Είναι απόφοιτος του διετούς Προγράμματος Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στην Εκκλησιαστική Μουσική, με ειδίκευση στην Ψαλτική ΠΕΚΕΜ, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γεώργιο Κωνσταντίνου, διδάκτορα του Τμήματος μουσικών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς και απόφοιτος του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών.

Μάθε περισσότερα